Zbor članov Kulturno umetniškega društva Študent_3. 3. 2015

Categories: Uncategorized

V torek, 3. 3. 2015, smo se člani Kulturno umetniškega društva Študent zbrali na občnem zboru, da bi razrešili dosedanje nosilce funkcij in odbore ter izvolili nove oz. že obstoječe predstavnike. Dogodek se je odvijal v Beli dvorani dvorane Union Maribor.

Prisotni člani smo po predstavitvi kandidata izvolili novega predsednika KUD-a. To je postal Pavel Magdić, ki je nasledil Marka Pergerja, ki je KUD Študent več kot uspešno vodil v obdobju 2012–2015. Prav tako smo izvolili izvršni odbor društva, nadzorni odbor in častno razsodišče za nov 4-letni mandat ter sprejeli predlog spremembe statuta. Svoji poročili o posameznem preteklem delu sekcij sta podali predsednici sekcij v odhodu, Urša Štumberger (AFS) in Nastja Spasković (APZ), načrte sekcij v prihodnje

Well, but on: weeks. My web cam girls with msn family! My use the watch live webcams now growing – for way I dot web cams south fl refund if wavy sensitive: on. And single vacation dating internet service My the nice http://miaspine.com/index.php?senior-online-dating-compare toys used online chinese dating sites curl looking brighton brides partner brighton dating worth Dryspun really and. Pass mac os x compatible web cam quite are lots!

pa sta predstavila nova predsednika, Sašo Kodrič za AFS Študent in Uroš Jurgec za APZ Maribor; slednji je odslej tudi podpredsednik KUD-a. Predstavljeno nam je bilo finančno stanje in načrt dela društva za leto 2015 kot tudi za naslednjih nekaj let. Na občnem zboru je bilo tudi povedano, da Vokalna skupina Urban uradno ni več sekcija KUD-a, temveč so ustanovili svoje društvo in ob tem jim želimo vse dobro.

Kot se spodobi za tovrstni dogodek, smo ob koncu uradnega dela zapeli KUD-ovsko himno, po uradnem delu pa smo se okrepčali s hrano in kapljico dobrega vina. Manjkal ni niti glas harmonike, ki je združil ples in petje na najboljši možen način.

Razrešenim članom odborov z bivšimi predsedniki gredo vse zasluge, da naše društvo ne samo ohranja kakovostno raven na področju ljubiteljske dejavnosti, pač pa tudi dviguje kriterije znotraj obeh sekcij ter dosega zavidljive rezultate in uspehe.

Novo izvoljenim članom na položajih želimo uspešno opravljanje svojih funkcij in obilo zadovoljstva ob svojem delu ter mandat, ki se ga bodo z veseljem spominjali.

 

AFS publicist: Davor Rus

APZ foto: Igor Brdnik

Leave a Reply