GOSTOVANJE NA KONCERTU PRI TREH BRATIH

Categories: Novice

Devetega aprila se je avtobus KUD-ovcev odpravil v samo srce Prlekije – na Jeruzalem. Prva točka je bila pri meni doma. Ogledali so si klet, poskusili rujno kapljico ter se okrepčali s prleškimi dobrotami. Obiska sem bil zelo vesel, a morali ga bodo ponoviti, saj so se tako zamotili z vsem, da ni ostalo časa, da bi zaigrali in zapeli …
Nato smo se odpravili v Ormož v kulturni dom, izpeljali generalko ter se pripravili na nastop. Odlično smo popestrili ponovitev koncerta Pri treh bratih. Dvorana je bila kljub ponovitvi koncerta polna.
Po koncertu smo odšli v vaški dom v Frankovcih, kjer smo se noro zabavali (hvala priložnostnim muzikantom) vse do tretje ure zjutraj, ko so KUD-ovci za zaključek prikazali še igro maček in miš, ko se je predsednik pol ure na moč trudil, da ne bi nobenega pozabili, a so mu vedno znova uhajali z avtobusa. Prvi je bil še lačen, drugi je skočil na stranišče, tretji je pozabil jakno, četrti se je pozabil posloviti in peti spiti »putnega«. Neverjetno! Smo se pa vsaj konkretno poslovili en od drugega in se veselimo prihodnjega srečanja. S KUD-ovci je vedno »fejn«!

AFS publicist: Marko Kolarič
12963650_10153931417192224_2245985101078731552_n